Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується іспанський суп з куркою?
Дивно густий і володіє неповторним ароматом, а також дуже оригінальним, своєрідним і досить насиченим смаком іспанський суп з курячим м'ясом зможе надати різноманітність звичного меню і стане просто чудовою альтернативою звичайним супів та інших перших страв. Для приготування такого апетитного супу з куркою вам будуть потрібні наступні інгредієнти: 150 г помідорів, два болгарських перцю, одна скибочка білого хліба, 50 г попередньо підсмажених мигдалевих горіхів і така ж кількість підсмаженого фундука, одна столова ложка оливкової олії, невеликий шматочок перцю чилі, 20 мл столового оцту, дві столові ложки пропущеного через прес часнику, а також дві курячі грудки, один літр курячого бульйону, сіль, перець і інші приправи за смаком. Куряче м'ясо слід заздалегідь відварити до готовності і порізати на смужки середнього розміру. Скибочку хліба слід обсмажити на оливковій олії і викласти на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. Помідори потрібно попередньо запекти в розігрітій духовці, а після очистити від шкірки і насіння і дрібно порізати. Болгарський перець вимити, очистити і нарізати скибочками. Обсмажені горіхи (мигдаль і фундук) необхідно подрібнити за допомогою блендера разом з обсмаженою хлібом і перцем чилі. Потім до цієї сухої суміші додати підготовлені помідори і болгарський перець, все це пюрировать блендером, після чого також додати подрібнений часник, оцет, сіль і перець, ну і ретельно перемішати до повної однорідності маси. До отриманої суміші влити курячий бульйон, перемішати і на помірному вогні довести суп до кипіння і варити ще протягом півгодини, при цьому хвилин за 10 до закінчення приготування в суп потрібно додати варене куряче м'ясо. Подають такий суп в гарячому вигляді, прикрасивши при бажанні подрібненою зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |