Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати свинину з квасолею в горщиках?
Квасоля такий продукт, якому потрібно відповідно оточення - якщо м'ясо, то з жирком, якщо овочі - то соковиті, з вираженим смаком. Втім, картоплю з квасолею теж непогано поєднуються, а якщо додати жирну свинину і смачний соус або бульйон - взагалі ідеально.
Що знадобиться для приготування

600 грам свинини з жирком
Три великих цибулини
15 штук середнього картоплі
Три помідори
Варена квасоля або велика банка консервованої квасолі
Бульйон
Сіль і спеції за смаком
Пучок зелені петрушки або кропу
Рослинна олія

Приготування

Свинину нарізати шматочками, обсмажити в олії до рум'яної скоринки. Посолити, поперчити. Викласти на дно порційних горщиків.
Цибулю нарізати півкільцями і злегка обсмажити в тому ж маслі, де смажилося м'ясо. Викласти трохи цибулі в кожен горщик прямо на м'ясо. Трохи цибулі залишити, він нам знадобиться.
Картоплю нарізати невеликими шматочками, злегка обсмажити в олії. посолити і покласти в горщики. Зверху на картоплю в кожен горщик покласти кілька скибочок помідора, потім - квасоля, знову смажену цибулю і посипати спеціями, посолити, покласти свіжу зелень. Залити доверху бульйоном і поставити в гарячу духовку.
Запікати до готовності картоплі. Як варіант - можна додати гриби.
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, картоплю
Як готується омлет з грибами?
Смажені кабачки
Картопля, тушкована з копченою грудинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: