Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати свинину з квасолею в горщиках?
Квасоля такий продукт, якому потрібно відповідно оточення - якщо м'ясо, то з жирком, якщо овочі - то соковиті, з вираженим смаком. Втім, картоплю з квасолею теж непогано поєднуються, а якщо додати жирну свинину і смачний соус або бульйон - взагалі ідеально. Що знадобиться для приготування 600 грам свинини з жирком Три великих цибулини 15 штук середнього картоплі Три помідори Варена квасоля або велика банка консервованої квасолі Бульйон Сіль і спеції за смаком Пучок зелені петрушки або кропу Рослинна олія Приготування Свинину нарізати шматочками, обсмажити в олії до рум'яної скоринки. Посолити, поперчити. Викласти на дно порційних горщиків. Цибулю нарізати півкільцями і злегка обсмажити в тому ж маслі, де смажилося м'ясо. Викласти трохи цибулі в кожен горщик прямо на м'ясо. Трохи цибулі залишити, він нам знадобиться. Картоплю нарізати невеликими шматочками, злегка обсмажити в олії. посолити і покласти в горщики. Зверху на картоплю в кожен горщик покласти кілька скибочок помідора, потім - квасоля, знову смажену цибулю і посипати спеціями, посолити, покласти свіжу зелень. Залити доверху бульйоном і поставити в гарячу духовку. Запікати до готовності картоплі. Як варіант - можна додати гриби. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |