Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп-рагу зі стручковою квасолею?
![]() Що знадобиться з продуктів Півкілограма курячого м'яса (шийки, стегенця, крильця) Кілограм зеленої стручкової квасолі Три - чотири морквини Два кореня петрушки Дві великі цибулини Третину склянки рослинного масла (або трохи більше) 100 грам сметани Лимонний сік або яблучний оцет за смаком Часник, сіль, перець, спеції - все за смаком Приготування Розігріваємо олію, кладемо в нього нарізану кубиками цибулю, підливаємо півсклянки води, розпарювала цибулю до повного випаровування води (під кришкою). Потім знімаємо кришку, цибулю обсмажуємо до прозорого кольору. Такий спосіб підійде тим, хто не любить цибулю в супі, він майже розчиняється і утворюється смачний соус. Якщо не маєте нічого проти лука, просто його злегка обсмажте. Натріть на дрібній тертці одну моркву, додайте до цибулі, обсмажте. Покладіть нарізане шматками куряче м'ясо, приправте спеціями, часником, тушкуйте півгодини. Моркву і петрушку наріжте кружечками, покласти до м'яса. Посоліть, поперчіть, гасіть п'ять хвилин. влийте воду, доведіть до кипіння і тушкуйте 15 хвилин. Потім покладіть нарізану шматочками квасоля, долийте води, щоб вона покрила квасолю на два пальці, покладіть лаврушку, часник і варіть до готовності квасолі. Коли квасоля буде готова, змішайте в мисці 100 грам сметани і дві-три столові ложки борошна, розведіть водою і влийте в киплячий суп. Через дві хвилини додайте лимонний сік або оцет і зніміть з вогню. Дайте супу настоятися і подавати з сухариками. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |