Главная » Статьи » Рецепти |
Яловичина з брюссельською капустою
Для приготування нам потрібні наступні продукти: один кілограм супових кісток; пучок коренів для супу (у мене морква, пастернак, корінь петрушки і пара гілочок петрушки); сіль; одна чайна ложечка чорного перчика горошком; два кілограми яловичини; шістсот грамів картоплі; один селера; чотириста грамів брюссельської капусти; три лаврових листочка; Кістки кладемо в каструлю, доводимо до кипіння, відкидаємо на друшляк і промиваємо. Можна з цим не морочитися, а просто гарненько промити кости.Кладем промиті кісточки в каструльку, заливаємо трьома лірами холодної водички, насипаємо одну ч. ложечку солі, додаємо чорний перчик горошком, пучок коренів, листочки лаврушки і доводимо до кипения.Кладем м'ясо і варимо близько 2-х годин. Чистимо картоплю і ріжемо її шматочками. Селера чистимо і ріжемо скибочками. Брюссельську капусту надрізаємо біля кочережки хрест-навхрест. Виймаємо з бульйону кістки і м'ясо, проціджуємо бульйон. Кладемо в бульйон картоплю, м'ясо і селеру, солимо і варимо 45 хвилин. За 15 хв. до готовності додаємо брюссельську капусту. Виймаємо м'ясо, ріжемо його скибочками, розкладаємо по тарілках з гарніром з варених брюссельської капусти. Окремо в чашечках подаємо бульйончик. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 1 | |
| |