Главная » Статьи » Рецепти

Яловичина з брюссельською капустою
Для приготування нам потрібні наступні продукти:
один кілограм супових кісток;
пучок коренів для супу (у мене морква, пастернак, корінь петрушки і пара гілочок петрушки);
сіль;
одна чайна ложечка чорного перчика горошком;
два кілограми яловичини;
шістсот грамів картоплі;
один селера;
чотириста грамів брюссельської капусти;
три лаврових листочка;

Кістки кладемо в каструлю, доводимо до кипіння, відкидаємо на друшляк і промиваємо. Можна з цим не морочитися, а просто гарненько промити кости.Кладем промиті кісточки в каструльку, заливаємо трьома лірами холодної водички, насипаємо одну ч. ложечку солі, додаємо чорний перчик горошком, пучок коренів, листочки лаврушки і доводимо до кипения.Кладем м'ясо і варимо близько 2-х годин.

Чистимо картоплю і ріжемо її шматочками. Селера чистимо і ріжемо скибочками. Брюссельську капусту надрізаємо біля кочережки хрест-навхрест.

Виймаємо з бульйону кістки і м'ясо, проціджуємо бульйон. Кладемо в бульйон картоплю, м'ясо і селеру, солимо і варимо 45 хвилин. За 15 хв. до готовності додаємо брюссельську капусту.

Виймаємо м'ясо, ріжемо його скибочками, розкладаємо по тарілках з гарніром з варених брюссельської капусти. Окремо в чашечках подаємо бульйончик.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: ріжемо, м'ясо
Рулети з лаваша
Як приготувати домашні цукерки "Україна"?
Як за 15 хвилин приготувати шоколадно-банановий рулет?
Всего комментариев: 1
1 HenryAnymn  
Финансовый робот - это найденная формула вашего успеха. Узнайте об этом больше. https://borisvonsmercek.de/Anymn

Ім`я *:
Email *:
Код *: