Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати стручкову квасоля з овочами і сметаною?
Чудовий рецепт на всі випадки життя, який до того ж підійде і котрі худнуть. Можна взяти сметану з низькою жирністю або приготувати овочі у власному соку.
Що знадобиться для приготування
500 г стручкової квасолі (свіжої або замороженої)
200 грам свіжих помідорів або половина баночки консервованих (разом з соком)
Дві великі цибулини
Одна морквина
Три - чотири зубчики часнику
Три - чотири столові ложки сметани (20% жирності, для тих, що худнуть 10%)
Пучок петрушки або столова ложка сушеної зелені
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

Квасоля моєму, обрізаємо носики і хвостики, стручок ріжемо на три частини. Відварюємо в підсоленій воді, доки вона стане злегка хрусткою (за часом 10 - 12 хвилин). Заморожену квасолю як є кидаємо в подсоленый окріп. Відкидаємо на друшляк, промиваємо під проточною холодною водою.
Моркву натираємо на середній тертці, цибулю дрібно ріжемо. Обсмажуємо цибулю до легкого золотистого кольору, додаємо моркву, тушкуємо п'ять хвилин. Помідори ріжемо шматочками, дрібно рубаємо часник і додаємо в сковорідку. Через кілька хвилин викладаємо квасоля, солимо і перчимо за смаком, накриваємо кришкою тушкуємо хвилин десять. Додаємо сметану, дрібно нарізану петрушку і через п'ять хвилин знімаємо з вогню. Подаємо як самостійне блюдо або як гарнір до м'яса, риби.
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, дрібно
Як приготувати пиріг з плавленим сирком?
Зрази картопляні
Як зробити сирні роли з сухофруктами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: