Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати стегенця в тесті?
Тісто готується таке ж, як для вареників, але можна додати трохи майонезу щоб було м'якше. Коли немає часу на приготування тіста, скористайтесь готовим листковим - дріжджовим або бездріжджовим.
Необхідні продукти
Курячі стегенця (або ніжки)
Яйце
Борошно
Сіль
Вода
Майонез
Рослинна олія
Для маринаду - улюблені спеції, сіль, часник, майонез.
Приготування

Стегенця розрізати на дві - три частини, вимити, обсушити. Скласти в каструлю, посипати спеціями, сіллю, пропущеним через прес часником, додати трохи майонезу. Накрити і прибрати в холодильник на два - три години (коли немає часу, можна не маринувати м'ясо).
Приготувати тісто. В теплу воду додати трохи солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто (як на вареники). В кінці замісу додати трохи майонезу і рослинного масла. Тісто розкачати в тонкий пласт, розрізати смужками. Кожен шматочок м'яса або ніжку обмотати тестом, змастити яйцем і викласти на змащене олією деко. Поставити в гарячу духовку, запікати на середньому вогні, поки тісто не підрум'яниться.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, майонезу
Сирки в шоколадній глазурі
Як можна приготувати смачні таратушки на кефірі?
Як готується угорський гуляш?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: