Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати стегенця в тесті?
Тісто готується таке ж, як для вареників, але можна додати трохи майонезу щоб було м'якше. Коли немає часу на приготування тіста, скористайтесь готовим листковим - дріжджовим або бездріжджовим. Необхідні продукти Курячі стегенця (або ніжки) Яйце Борошно Сіль Вода Майонез Рослинна олія Для маринаду - улюблені спеції, сіль, часник, майонез. Приготування Стегенця розрізати на дві - три частини, вимити, обсушити. Скласти в каструлю, посипати спеціями, сіллю, пропущеним через прес часником, додати трохи майонезу. Накрити і прибрати в холодильник на два - три години (коли немає часу, можна не маринувати м'ясо). Приготувати тісто. В теплу воду додати трохи солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто (як на вареники). В кінці замісу додати трохи майонезу і рослинного масла. Тісто розкачати в тонкий пласт, розрізати смужками. Кожен шматочок м'яса або ніжку обмотати тестом, змастити яйцем і викласти на змащене олією деко. Поставити в гарячу духовку, запікати на середньому вогні, поки тісто не підрум'яниться. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |