Главная » Статьи » Рецепти

Чим змащувати пиріжки перед випічкою?
Щоб булочки, пиріжки та пироги вийшли вдалими і апетитними, перед тим, як відправляти вироби в духовку, потрібно нанести останній «штрих» - покрити пиріжки глазировкой. Є різні варіанти глазурування для кожного виду тесту.
Молоко підходить для будь-якого тесту і для будь-якого виду випічки. За кілька хвилин до готовності змастіть поверхню пиріжків теплим молоком і знову поставте в духовку. Якщо солодка випічка, додайте в молоко трохи цукру.
Куряче яйце. Це найпростіший і найпоширеніший вид глазурі. Можна використовувати яйце цілком або взяти тільки жовток, збити яйце з молоком, сметаною, водою, додати цукор. випічка, Змащена жовтком, вийде з яскравою, глянсовою скоринкою. Щоб глянець був не таким яскравим, жовток змішують з молоком.

Солодкий чай. Пиріжки вийдуть з рум'яною скоринкою без глянцю. Змішайте 100 мл чайної заварки з 2-3 ст. ложками цукру. Постигла сумішшю змащуйте пироги.

Рослинне масло. Щоб скоринка була м'якою, пиріжки, змазують будь-яким рослинним маслом. Робити це краще коли вироби вже готові, але ще не встигли охолонути.

Вода. Скоринка буде м'якше і трохи проявиться колір випічки, якщо ще гарячі пиріжки або хліб змочити теплою водою. Солодку випічку змащують злегка підсолодженою водою.
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, пиріжки
Як готується салат Уолдорф?
Короп, фарширований шматками, заливний
Як готуються ароматні кекси до чаю?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: