Тісто для мексиканської піци ви зможете приготувати всього за сорок хвилин. Для начинки використовується сир, болгарський перець, часник і маслини. Піца дуже смачна і яскрава по колірній гамі. Отже, тісто готувати будемо з однієї ложки сухих дріжджів, 200 мл теплої води, трьох столових ложок олії (оливкова), 300 грам борошна, пів чайної ложки солі цукру.
Замішуємо тісто, воно повинно вийти м'яким, гладким, еластичним. Тісто треба розкачати і розтягнути на весь деко або ж розкачати і вирізати велике коло, наклавши на тісто велике блюдо.
Далі кетчупом змащуємо пласт тіста, розкладаємо колечка нарізаного болгарського перцю, викладаємо подрібнений часник, нарізаємо колечка маслин. Якщо ви любите гостре укладіть разом з часником ще і нарізаний дрібно чилійський перець. Зверху посипаємо піцу тертим сиром. Запікаємо піцу до готовності. Посипаємо зеленню піцу вже після того, як вона трохи охолоне. Приємного!