Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сочевицю з грибами?
Дуже смачною сочевиця виходить з лісовими грибами - білими, подосиновиками, маслюками. Але в крайньому випадку підійдуть і печериці, хоча, звичайно, смак вже буде не таким насиченим. Можна використовувати як свіжі гриби, так і заморожені. Що знадобиться для приготування Склянку великої зеленої сочевиці Жменю заморожених грибів Одна цибулина Одна невелика морквина Часточка часнику Дві столові ложки томатного соусу або пюре По дрібці сушеного орегано, кропу, базиліка Зелень петрушки (якщо є) Сіль, чорний мелений перець і солодка мелена паприка - за смаком Рослинна олія Приготування В сковорідці розігрійте трохи рослинного масла, спасеруйте дрібно нарізану цибулю і часник. Гриби не розморожуючи додайте до цибулі з часником. Тушкуйте дві - три хвилини. Потім покладіть терту моркву, перемішайте і через пару хвилин додайте томатне пюре. Сочевицю промийте, викладіть в сковороду з овочами і грибами. Влийте трохи окропу щоб він закрив сочевицю з грибами. Посоліть, приправте спеціями, меленим перцем. Зробіть невеликий вогонь і тушкуйте під кришкою приблизно півгодини. Сочевиця повинна стати м'якою, вся рідина випарується. Готового блюда дайте настоятися 15 хвилин і розкладайте по тарілках. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |