Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирні оладки?
Сирні оладки - щось середнє між сирниками і пишними оладки на кефірі. Дуже смачно з будь-якими добавками! Що знадобиться для приготування Чотири яйця 500 грам сиру 100 грам борошна Дві столові ложки цукру (за смаком) Щіпка солі Щіпка меленої кориці Ванільний цукор (за бажанням) Для смаження знадобиться рослинна олія приготування Яйця потрібно розділити на жовток і білок. Жовтки відразу ж вмішати в сир разом з цукром, борошном, корицею, ванільним цукром. Вимішувати до однорідної маси (можна міксером або блендером). Білки збити з дрібкою солі до стійких піків. Це робиться для того, щоб тісто вийшло пишним, тоді оладки будуть повітряними, пористими. Зверніть увагу, що в рецепті не використовується ні соди, ні розпушувач! Рідина (кефір або молоко) теж не додається. Збиті білки додайте в сирну масу і акуратно перемішайте знизу вгору. В сковорідці на середньому вогні розігрійте рослинне масло, випікайте оладки як зазвичай, підрум'янюючи з двох сторін. Є їх краще відразу, з пилу з жару, поливаючи будь солодкою підливою (варення, мед, згущене молоко тощо) або сметаною. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |