Главная » Статьи » Рецепти

Аранчини (рецепт)
Аранчини - це страва італійської кухні, своєрідна закуска з рису. Готується вона досить просто, для її приготування необхідно використовувати клейкий рис, щоб кульки не розсипалися і яку-небудь рибну начинку: наприклад, консервовану сардину або креветки. Отже, сам рецепт!
Інгредієнти на чотири порції страви: 250 грамів рису, три курячих яйця, 75 г панірувальних сухарів, 75 г борошна, 100 г сиру, 50 грамів вершкового масла, 200 г консервованих сардин або шпрот, пучок зеленої цибулі, сіль за смаком.
В каструльці закип'ятити воду, посолити і всипати не промиваючи рис. Потім дати воді ще раз закипіти, зменшити вогонь до середнього і варити рис близько 10 хвилин.
Сир натерти на крупній тертці.
Рис викласти в миску, додати до нього вершкове масло і половину натертого сиру, вбити два яйця і добре перемішати до однорідності. Дати масі охолонути.
Цибулю подрібнити. Консервовану рибу розім'яти виделкою і додати до неї цибулю і залишився сир. Все добре розмішати.
Взяти невелику кількість рисової маси (розміром з невелике яйце), розім'яти в коржик і покласти в центр чайну ложку начинки, сформувати кульку. Обваляти вийшов кульку спочатку в борошні, потім в злегка збитому яйці і панірувальних сухарях. Обсмажити до утворення золотистої скоринки в розпеченому рослинному маслі.
Подавати кульки теплими.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: рис, Дати
Рибний жюльєн
Як готується солодка запіканка з рису і моркви?
Солянка збірна м'ясна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: