Главная » Статьи » Рецепти |
Аранчини (рецепт)
Аранчини - це страва італійської кухні, своєрідна закуска з рису. Готується вона досить просто, для її приготування необхідно використовувати клейкий рис, щоб кульки не розсипалися і яку-небудь рибну начинку: наприклад, консервовану сардину або креветки. Отже, сам рецепт! Інгредієнти на чотири порції страви: 250 грамів рису, три курячих яйця, 75 г панірувальних сухарів, 75 г борошна, 100 г сиру, 50 грамів вершкового масла, 200 г консервованих сардин або шпрот, пучок зеленої цибулі, сіль за смаком. В каструльці закип'ятити воду, посолити і всипати не промиваючи рис. Потім дати воді ще раз закипіти, зменшити вогонь до середнього і варити рис близько 10 хвилин. Сир натерти на крупній тертці. Рис викласти в миску, додати до нього вершкове масло і половину натертого сиру, вбити два яйця і добре перемішати до однорідності. Дати масі охолонути. Цибулю подрібнити. Консервовану рибу розім'яти виделкою і додати до неї цибулю і залишився сир. Все добре розмішати. Взяти невелику кількість рисової маси (розміром з невелике яйце), розім'яти в коржик і покласти в центр чайну ложку начинки, сформувати кульку. Обваляти вийшов кульку спочатку в борошні, потім в злегка збитому яйці і панірувальних сухарях. Обсмажити до утворення золотистої скоринки в розпеченому рослинному маслі. Подавати кульки теплими. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |