Главная » Статьи » Рецепти |
Як випекти пампушки з часниковим соусом до борщу?
>Якщо в українському ресторані до борщу вам не подали пампушки, розвертайтеся і йдіть звідти. Справжній борщ неможливо їсти без сметани, сала і пампушок з часником! Їх-то ми сьогодні з вами приготуємо. Рецепт нескладний, але саме приготування тривалий. Необхідні інгредієнти: ● Склянку теплої води ● Молоко тепле - 1 великий стакан ● Сіль - 1 ст.л без гірки ● Цукор - 3 ст.л. ● Дріжджі сухі - 2 ч.л.с гіркою ● Борошно - 1 кг ● Часник - приблизно 10 середніх зубчиків ● Олія рослинна - 2 ст. л. ● Вода для соусу - 50гр ● Зелень петрушки і кропу (буквально трохи) ● Яйце жовток - 1 для змащування наших пампушок Рецепт приготування: Тепле молоко змішуємо з такою ж по температурі водою. Для цього візьміть ємність середніх розмірів. Всипте туди дріжджі і дуже добре їх розчиніть. Додаємо сіль і цукор і, постійно помішуючи, всипаємо просіяне раніше борошно. Додаємо її до тих пір, поки наше тісто не стане дуже м'яким і еластичним. Ще один показник готового тесту - воно не липне до рук. Дайте тісту 30-40 хвилин постояти, застеліть деко папером і сформуйте кульки невеликих розмірів. Змастіть поверхню жовтком і викладіть на невеликій відстані один від одного. Залиште підходити ще хвилин на 50. Потім випікайте в духовці 20-30 хвилин при температурі 180 градусів. Поки пампушки печуться, ви встигнете приготувати часниковий соус. Очищаємо часник, тиснемо його і додаємо дрібно нарізану зелень, розбавляємо водою кімнатної температури і рослинним маслом. Наші готові пампушки. Поливаємо їх соусом і подаємо до борщу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 5 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |