Главная » Статьи » Рецепти |
Рецепт сирників без яєць
![]() Що знадобиться для приготовления350 - 400 грам сиру Одна – дві чайних ложки цукру Їдальня ложка борошна в тісто + борошно для обвалювання Щіпка солі Рослинне масло для смаження Приготування Додайте в сир трохи солі і цукру, розмішайте. Багато цукру класти не варто, інакше сирники від сиропу розкиснуть і доведеться додавати борошна, а це загрожує тим, що сирники стануть жорсткими і будуть мати присмак тесту. Краще подавайте їх з варенням або джемом – це додасть потрібну солодкість. Добре розітріть сир, додайте борошно. Щоб було зручніше вимішати до однорідної маси, можна скористатися товкачиком з дірочками. Потім скачайте ковбаску з сиру (сир не повинен липнути до рук, якщо липне – додайте борошна), розріжте її на кружечки. Кожен обваляйте в борошні, підрівняйте. Налийте в сковорідку масла, розігрійте і викладіть сирники. Накрийте кришкою, зробіть невеликий вогонь і не чіпайте сирники поки низ не підрум'яниться. Потім переверніть і знову обсмажуйте під кришкою до готовності. До сиру по своєму смаку можете додати родзинки або яблука, банан, курагу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |