Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати швидкий тертий пиріг?
Для пирога чудово підійде будь-яке повидло, густе варення або свіжі яблука. Готувати його можна часто - випічка не витратна, легка і швидка, а для різноманітності робити пиріг з різними начинками. Що знадобиться для приготування Два яйця Склянку цукру 200 грам маргарину Чайна ложка соди (погасити оцтом) Приблизно три склянки борошна Для начинки повидло, варення або яблука з корицею і цукром Приготування Тісто для цього пирога можна приготувати заздалегідь і зберігати його в морозилці. яйця Розтираємо з цукром. Розтоплюємо Маргарин і даємо йому охолонути. Вливаємо в яєчно - цукрову суміш, розмішуємо, додаємо гашену соду і поступово всипаємо просіяне борошно. Тісто має вийти не дуже щільним і добре вымешанным. Ділимо його на дві - чотири частини, загортаємо кожну в харчову плівку і прибираємо на пару годин в морозилку. На деко натираємо половину тіста (друга половина в морозилці), викладаємо начинку, розрівнюємо. Зверху натираємо другу половину тіста, начинка повинна бути повністю покрита. Ставимо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо 30 - 40 хвилин. Готовність пирога перевіряємо дерев'яною шпажкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |