Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати швидкий тертий пиріг?
Для пирога чудово підійде будь-яке повидло, густе варення або свіжі яблука. Готувати його можна часто - випічка не витратна, легка і швидка, а для різноманітності робити пиріг з різними начинками.
Що знадобиться для приготування
Два яйця
Склянку цукру
200 грам маргарину
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Приблизно три склянки борошна
Для начинки повидло, варення або яблука з корицею і цукром
Приготування

Тісто для цього пирога можна приготувати заздалегідь і зберігати його в морозилці.
яйця Розтираємо з цукром. Розтоплюємо Маргарин і даємо йому охолонути. Вливаємо в яєчно - цукрову суміш, розмішуємо, додаємо гашену соду і поступово всипаємо просіяне борошно. Тісто має вийти не дуже щільним і добре вымешанным. Ділимо його на дві - чотири частини, загортаємо кожну в харчову плівку і прибираємо на пару годин в морозилку.

На деко натираємо половину тіста (друга половина в морозилці), викладаємо начинку, розрівнюємо. Зверху натираємо другу половину тіста, начинка повинна бути повністю покрита. Ставимо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо 30 - 40 хвилин. Готовність пирога перевіряємо дерев'яною шпажкою.
Категория: Рецепти |
| Теги: пирога, пиріг
Як готуються ароматні кекси до чаю?
Капустяні конвертики в клярі
Лінива тортилья
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: