Ці незвичайні "кільця ананасів" насправді є обманкою і готуються з самих звичайних кабачків, але вся незвичність і привабливість цієї страви в тому, що тим, хто вперше спробує овочі подібним чином, навіть і в голову не прийде засумніватися в тому, що вони пригощаються дійсно кільцями консервованих ананасів - настільки схожі їхні смаки. Також такі "ананаси" цілком можна використовувати для приготування інших страв, наприклад, різних салатів. Ну а для того, щоб приготувати пропоновані "кільця ананасів" з кабачків вам буде потрібно зовсім небагато продуктів, причому самих звичайних: два кабачка середніх розмірів, 150 грамів цукрового піску, одна чайна ложечка лимонної кислоти, щіпка куркуми (для кольору), ну і один літр питної води.
Кабачки необхідно вимити, очистити від шкірки і порізати у вигляді кружечків товщиною приблизно сантиметр-півтора, а після цього акуратненько (ножем, спеціальною ложечкою або чаркою) вирізати в гуртків серединку таким чином, щоб вийшли кабачки колечками. Воду слід вилити у відповідного розміру каструлю, засипати туди ж цукор, лимонну кислоту і куркуму і вести до суміш до кипіння, а потім викласти в каструлю підготовлені кільця кабачків і варити на помірному вогні близько 5-10 хвилин і прибрати з вогню. Залишити кабачки остигати прямо у каструлі разом з рідиною, а після їх потрібно викласти в скляну банку, залити маринадом і прибрати в холодильник на пару годин.