Корейську моркву у нас всі знають і дуже багато люблять, але ось про такий салатик, як морква по-французьки мало хто чув, ну і також мало хто його пробував, а між тим це блюдо дуже смачне, ну і також напрочуд корисне - все-таки основний і самий головний інгредієнт салату, тобто морква, вважається одним з найбільш корисних для нашого організму овощей.Ну а для того, щоб приготувати салат "Морква по-французьки" вам будуть необхідні продукти за наступним списком: три моркви середніх розмірів, один-два зубчики часнику, одна середня головка ріпчастої цибулі, половина банки консервованої кукурудзи (можна також спробувати замість кукурудзи використовувати зелений горошок), чверть їдальні ложки9-процентного оцту, 150 мілілітрів води, три столові ложки майонезу, одна чайна ложка солі і півтори чайних ложки цукрового піску. Спочатку необхідно підготувати моркву - її слід порізати тонкими і довгими шматочками, хоча краще натерти на спеціальній тертці, після чого викласти в два шари в каструльку, при цьому кожен шар слід посипати міллю і цукром (на кожен шар по половині усього вказаного в рецепті кількості). Потім моркву треба залити сумішшю води і оцту і гасити під кришкою на дуже маленькому вогні близько півгодини - морква стане м'якою, але все ще злегка хрусткою. Далі до ще гарячою морквині слід додати порізану півкільцями цибулю і пропущений через прес часник, розмішати й остудити. А після вже холодної морквині потрібно додати консервовану кукурудзу і заправити салат майонезом. Готового салату дати трохи часу просочитися і потім вже можна подавати до столу.