Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати швейцарський хліб?
Традиційно цей хліб печуть у вигляді прямокутних буханців, розділених на маленькі шматочки. Так зручніше відламувати хліб, використання ножа не передбачено, і до цього хліба його не подають навіть у ресторанах. Що знадобиться для приготування 300 мл води 600 грам борошна Чайна ложка цукру Чайна ложка солі 10 грам сухих дріжджів Дві столових ложки рослинного масла Приготування Залити дріжджі, сіль і цукор теплою водою. Залишити на 20 хвилин, щоб дріжджі розчинилися і почали працювати. В рідину просіяти борошно, перемішати і влити рослинне масло. Замісити тісто. Накрити його і дати піднятися в теплому місці приблизно сорок хвилин. Піднялося тісто обім'яти, розділити на дві частини і потім кожну розділити на невеликі шматочки (по 6-8 штук). З цих шматочків зробити овальні булочки, перекласти їх на деко (його застелити пергаментом). Викладати їх потрібно впритул один до одного. Накрити рушником, залишити на сорок хвилин. перед тим, як ставити в духовку, зробити надріз по довжині всіх булочок. Випікати при температурі 200 градусів протягом 30-35 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |