Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати швейцарський хліб?
Традиційно цей хліб печуть у вигляді прямокутних буханців, розділених на маленькі шматочки. Так зручніше відламувати хліб, використання ножа не передбачено, і до цього хліба його не подають навіть у ресторанах.
Що знадобиться для приготування
300 мл води
600 грам борошна
Чайна ложка цукру
Чайна ложка солі
10 грам сухих дріжджів
Дві столових ложки рослинного масла

Приготування

Залити дріжджі, сіль і цукор теплою водою. Залишити на 20 хвилин, щоб дріжджі розчинилися і почали працювати. В рідину просіяти борошно, перемішати і влити рослинне масло. Замісити тісто. Накрити його і дати піднятися в теплому місці приблизно сорок хвилин.

Піднялося тісто обім'яти, розділити на дві частини і потім кожну розділити на невеликі шматочки (по 6-8 штук). З цих шматочків зробити овальні булочки, перекласти їх на деко (його застелити пергаментом). Викладати їх потрібно впритул один до одного. Накрити рушником, залишити на сорок хвилин. перед тим, як ставити в духовку, зробити надріз по довжині всіх булочок. Випікати при температурі 200 градусів протягом 30-35 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: залишити, хліб
Як за 30 хвилин приготувати мариновані помідори по-італійськи?
Фаршировані булочки
Смачний яблучний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: