Главная » Статьи » Рецепти

Короп, фарширований шматками, заливний
Для приготування цієї страви нам знадобиться: 1 кг коропа, 150 грам печериць, 40 грам жиру, 60 г цибулі, 30 г манної крупи, 40 грамів булки, склянку молока, 1 яйце, 300 грамів овочів (крім капусти), спеції за смаком.
Для желе: Літр бульйону, 15 г желатину, два білка для освітлення.

Очищаємо коропа від луски, зрізаємо плавники і хвіст і промиваємо. Не розрізаючи черевця, робимо надрізи навколо голови. Видаляємо голову з нутрощами. Нарізаємо карпа шматочками шириною 4 сантиметри. Відкласти шматки однакової довжини, вони нам знадобляться для фарширування. Шматки від хвоста, які менше за розміром, очищаємо від кісток і вживаємо для фаршу. Варимо бульйон з промитих овочів, кісток, голови, спецій. Печериці промиваємо і дрібно шаткуємо. Тушкувати 15 хвилин, в жирі, додавши цибулю, перець, сіль. Пропускаємо через м'ясорубку м'якоть з голови, попередньо замочену булку, печериці тушковані. Після чого отриману масу ми змішуємо з манною крупою, яйцем і 3 ложками молока або води. Додати сіль перець за смаком. Фарш має вийти густим і пишним. Заповнюємо шматки риби фаршем, залити бульйоном. Варити 30 хвилин. Порції риби прикрашаємо морквою, огірками, кружечками яєць і заливаємо желе. Охолоджуємо. Блюдо готове.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: від, шматки
Як приготувати закусочне печиво "Трикутнички"?
Що можна приготувати на сніданок незвичайне і смачне
Які прянощі підходять до різних блюд?
Всего комментариев: 1
1 Linaot  
Привeтǃ
Я замeтилa, что мнoгие паpни пpeдпoчитaют oбычныx девyшeк.
Я аплoдирую мyжчинaм, у кoторых хвaтило cмелocти наслaдиться любoвью мнoгиx женщин и выбрать ту, котoрaя, кaк oн yзнaл, бyдет его лyчшим дpугом вo вpемя yxабиcтoй и сумаcшeдшей доpоги, называемoй жизнью.
Я хoтeлa бы быть той пoдpугой, a нe прocто стабильной, нaдежной и скyчнoй дoмoхозяйкой.
Μне 24 лет, Лина, из Чехии, тaкжe знаю aнглийcкий язык.
Β любом слyчае, вы мoжетe нaйти мoй пpофиль здeсь: http://petbitegomenta.tk/page-17856/

Ім`я *:
Email *:
Код *: