Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сало у фользі?
Для цього рецепта краще всього брати сало з проріззю (сало з прошарками м'яса) - тоді вийде дуже соковито і смачно. Маринад можна зробити будь-який, я пропоную змішати гірчицю з медом і додати спеції.
Що знадобиться для приготування
Шматочок свинячого сала з м'ясом (вага приблизно кілограм)
Одна морквина
Головка часнику
Сіль за смаком (трохи більше чайної ложки)
Мелений чорний перець, базилік, орегано - додавайте що любите
Дві столові ложки меду
Дві столові ложки готової гірчиці
Рулон фольги

Приготування

Шматочок сала потрібно добре помити, шкірку не зрізати, а поскоблить ножем щоб вона стала світлою.

Обсушити і нашпигувати морквою і часником. Для цього моркву треба розрізати на тонкі смужки і потім кожну смужку ще розрізати на шматочки. Часник очистити.

Змішати всі спеції із сіллю. Обваляти моркву і часник. В салі зробити проколи ножем і нашпигувати шматочками часнику і шматочками моркви.

Натерти спеціями і сіллю. Змішати мед і гірчицю, натерти шматок з усіх боків.

Загорнути у фольгу, покласти на деко і поставити в гарячу духовку. При температурі 180 градусів запікається сало хвилин 40-45. Коли буде готове, залиште на півгодини в вимкненій духовці. Потім дістаньте, розгорніть і приберіть в холодильник. Подавати закуску краще холодною, але і гаряче запечене сало теж дуже смачне. На святковому столі така закуска розійдеться миттєво! Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: зробити, Сало
Як приготувати курячу печінку "по-царськи"?
5 секретів смачного шуби.
Булочки з м'ясом і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: