Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сало у фользі?
Для цього рецепта краще всього брати сало з проріззю (сало з прошарками м'яса) - тоді вийде дуже соковито і смачно. Маринад можна зробити будь-який, я пропоную змішати гірчицю з медом і додати спеції. Що знадобиться для приготування Шматочок свинячого сала з м'ясом (вага приблизно кілограм) Одна морквина Головка часнику Сіль за смаком (трохи більше чайної ложки) Мелений чорний перець, базилік, орегано - додавайте що любите Дві столові ложки меду Дві столові ложки готової гірчиці Рулон фольги Приготування Шматочок сала потрібно добре помити, шкірку не зрізати, а поскоблить ножем щоб вона стала світлою. Обсушити і нашпигувати морквою і часником. Для цього моркву треба розрізати на тонкі смужки і потім кожну смужку ще розрізати на шматочки. Часник очистити. Змішати всі спеції із сіллю. Обваляти моркву і часник. В салі зробити проколи ножем і нашпигувати шматочками часнику і шматочками моркви. Натерти спеціями і сіллю. Змішати мед і гірчицю, натерти шматок з усіх боків. Загорнути у фольгу, покласти на деко і поставити в гарячу духовку. При температурі 180 градусів запікається сало хвилин 40-45. Коли буде готове, залиште на півгодини в вимкненій духовці. Потім дістаньте, розгорніть і приберіть в холодильник. Подавати закуску краще холодною, але і гаряче запечене сало теж дуже смачне. На святковому столі така закуска розійдеться миттєво! Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |