Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати бутербродики з картоплею?
Такі прості і разом з цим досить незвичайні бутербродики цілком можуть стати смачним, поживним і ситним сніданком для всієї сім'ї, який легко і швидко готується, так і з'їдається домочадцями прямо-таки на ура. Основними інгредієнтами для приготування цього нехитрого страви стануть самі прості і цілком доступні продукти, так що страва виходить ще і вельми недорогим.
Для того, щоб приготувати пропоновані в даній статті простенькі бутерброди з картоплею вам будуть потрібні продукти за наступним списком: дві картоплини середніх розмірів, одне яйце, одна середня головка ріпчастої цибулі, батон або білий хліб, а також сіль і перець за смаком, олія для смаження, майонез або сметана, свіжа зелень, кубик бульйону або супова приправа.

Батон або хліб потрібно порізати на тонкі скибочки. Картоплю треба почистити і прямо сирою натерти на крупній або середній тертці, після чого злегка віджати (щоб пішла виділилася рідина), додати подрібнену цибулю, курячий бульйон або супову приправу, сіль і чорний перець за смаком, одне сире яйце, після чого ретельно все це перемішати.
Отриману однорідну суміш слід щедро намазати на шматки батона і відразу ж викласти на розігріту сковорідку з рослинним маслом начинкою донизу. Після того, як одна сторона бутербродів підсмажиться, їх треба буде перевернути і смажити з іншого боку.
Готові, ще гарячі канапки змащують сметаною або майонезом і посипають подрібненою зеленню.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: хліб, Сіль
Вівсяне печиво з чорносливом та ізюмом
Сирно-кавовий мус (рецепт)
Ватрушки "Фрейлін"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: