Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з кульбаб по-румунськи?
Інгредієнти: 1 кг. листя кульбаби, 5 варених яєць, 5 столових ложок рослинного масла, сік одного лимона або одна столова ложка оцту, пучок молодого зеленого часнику, зелень кропу, перець і сіль.
Приготування: Молоді і свіжі листя ретельно промиваються в холодній воді, відкидаються на сито, щоб скла вода, після цього подсаливаются і залишають на 30 - 35 хвилин, щоб з них виділився гіркуватий на смак сік . Яйця нарізати тонкими кружальцями, дрібно нарізати кріп і зелень часнику. Листя кульбаби віджимаються і з'єднуються з іншими продуктами, до них додається заправка з масла, перцю, оцту або лимонного соку. Салат можна прикрасити квітами кульбаби, кружечками вареного яйця і зеленню кропу. Подають його свіжоприготованим.
Категория: Рецепти |
| Теги: кульбаби, листя
Як зробити десерт "Кольорові олівці"?
Рецепт майонезу без яєць
Як приготувати бісквіт на швидку руку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: