Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з консервованої риби?
У парадному виконанні салат подається як листковий, на кожен день він робиться набагато простіше - всі інгредієнти змішуються і додається заправка з майонезу. Необхідні продукти Баночка рибних консервів у власному соку або в маслі Одне невелике яблуко кисле 40 - 50 грам сиру Два варених яйця Одна невелика цибулина Майонез (можна не додавати) Сіль за смаком Приготування Якщо ви плануєте робити салат із заправкою з майонезу або робити його листковим, то рідина з баночки з рибою краще злити і потім рибу розім'яти виделкою. Якщо ж майонез не буде додаватися або додасться чисто символічно, то розминайте рибу разом з маслом. Цибулю дрібно нарізати, а далі поступати хто як любить. Можна обшпарити окропом і відразу промити під холодною проточною водою - тоді піде гострота і гіркота. Можна замаринувати або перетерти з сіллю - тоді салат солити не потрібно. Можна просто дрібно нарізати і залишити як є. Сир, яблуко і яйця натерти на крупній тертці. Змішати всі інгредієнти, якщо потрібно, підсолити і додати трохи майонезу. Якщо робиться листковий салат, то шари викладаються в такому порядку - риба, цибуля, майонез; яйце, яблуко, майонез; тертий сир, майонез. Верх прикрашається за бажанням. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |