Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з консервованої риби?
У парадному виконанні салат подається як листковий, на кожен день він робиться набагато простіше - всі інгредієнти змішуються і додається заправка з майонезу.
Необхідні продукти
Баночка рибних консервів у власному соку або в маслі
Одне невелике яблуко кисле
40 - 50 грам сиру
Два варених яйця
Одна невелика цибулина
Майонез (можна не додавати)
Сіль за смаком
Приготування

Якщо ви плануєте робити салат із заправкою з майонезу або робити його листковим, то рідина з баночки з рибою краще злити і потім рибу розім'яти виделкою. Якщо ж майонез не буде додаватися або додасться чисто символічно, то розминайте рибу разом з маслом.

Цибулю дрібно нарізати, а далі поступати хто як любить. Можна обшпарити окропом і відразу промити під холодною проточною водою - тоді піде гострота і гіркота. Можна замаринувати або перетерти з сіллю - тоді салат солити не потрібно. Можна просто дрібно нарізати і залишити як є.
Сир, яблуко і яйця натерти на крупній тертці. Змішати всі інгредієнти, якщо потрібно, підсолити і додати трохи майонезу.

Якщо робиться листковий салат, то шари викладаються в такому порядку - риба, цибуля, майонез; яйце, яблуко, майонез; тертий сир, майонез. Верх прикрашається за бажанням.
Категория: Рецепти |
| Теги: майонез, салат
Виноградне желе
Печиво з фруктовим макухою
Фаршировані печериці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: