Главная » Статьи » Рецепти |
Як правильно запекти горбушу з сиром?
>Деякі експерти вважають, що риба з сиром не поєднується. Це дійсно так, якщо говорити про морській рибі або звичайною річковий. А ось червона риба разом з сиром створюють унікальний, неповторний смак. Сьогодні ми будемо запікати горбушу в духовці разом з хорошим сиром. Для цього знадобляться наступні інгредієнти: - 1 кг горбуші - 200 г твердого сиру - майонез 30% - сіль - перець - лимонний сік Рецепт приготування: Як бачите, набір спецій і продуктів гранично простий. Рецепт приготування також не складе труднощів, особливо якщо вам вже доводилося запікати рибу в духовці. Радимо купувати вже випатрану горбушу - в цьому випадку вам залишиться тільки позбавити її від голови. Після цього рибу нарізаємо на стейки товщиною близько 1,5-2 див. Солимо і перчимо з обох сторін кожного шматочка. Потім форму, в якій будемо запікати горбушу, вистилаємо фольгою. Духовку розігріваємо до температури t=200°C. Філе викладаємо на тарілку і з одного боку збризкуємо лимонним соком. Без соку ніяк, це вже стало класикою. Потім цією, змоченою стороною, кладемо у форму. Зверху рибу змащуємо майонезом. Сир натираємо на дрібній тертці. Посипаємо їм майонез зверху. У духовці знижуємо температуру до 180°C і випікаємо рибу близько 30-40 хвилин, поки сир не зарум'яниться. Також готовність страви можна перевіряти вилочкою. Подавати до столу в гарячому вигляді. Приємного вам апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |