Це дивно нехитра за своїм складом і дійсно простенька в приготуванні запіканка, яка виходить дуже смачним і дуже ситним блюдом для всієї родини, яке цілком можна готувати кожен день... Продукти, які потрібні для того, щоб зробити картопляну запіканку з куркою і зеленню по запропонованому в даній статті рецептом: 600 г картоплі, три курячих яйця, одна крупненькая морква, 200 грамів курячого філе, 150 грамів шпинату, а крім цього 50 грамів вершкового масла, три чверті чайної ложки солі і чверть чайної ложки чорного перцю.
Моркву і картоплю необхідно очистити і відварити до готовності, після чого пюрировать і змішати з двома сирими яйцями, а також посолити і поперчити. Куряче філе подрібнити за допомогою блендера до однорідного стану і змішати з дуже дрібно нарубаним шпинатом. Отриману суміш також потрібно приправити перцем і сіллю за смаком, ну і змішати з рештою яйцем. Невелику жароміцну форму слід щедро змастити маслом і викласти в неї рівним шаром половину морквяно-картопляної маси. Далі піде шар з суміші курячого фаршу і шпинату, ну а зверху друга половинаморковно-картопляної суміші. По всій поверхні майбутньої запіканки необхідно викласти нарізане невеликими шматочками вершкове масло і відправити форму в гарячу духовку, де і готувати протягом 45 хвилин при температурі 180-190 градусів.