Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з картоплі та баклажанів?
![]() Що знадобиться для приготування Три середніх баклажана Два помідора Три часточки часнику Одна картоплина Два яйця Стакан дрібно нарізаної зелені кінзи Сіль і чорний мелений перець - за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Збийте яйця з сіллю. Баклажани наріжте кружечками, занурте в яєчну суміш, обсмажте в невеликій кількості олії до готовності. Картоплю наріжте соломкою і обсмажте у великій кількості масла у фритюрниці або в сковорідці. Викладіть його на окрему тарілку і нічим не накривайте, інакше картопля розм'якшиться і не буде похрустывать в салаті. Баклажани наріжте брусочками приблизно по 2 см. товщиною. Трохи тонше наріжте помідори. Дрібно порубаєте часник. У великій мисці змішайте картоплю, часник, баклажани і помідори, додайте кінзу. Посоліть салат на смак, приправити чорним меленим перцем. За бажанням можна збризнути лимонним соком. Подавайте теплим або холодним. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |