Главная » Статьи » Рецепти

Мариновані огірки (гострі, нарізні)
> З огірків готують різноманітні страви. Можна приготувати огірки консервовані, нарізані на часточки і приправлені гострим маринадом. Огірки виходять дуже смачні і гостренькі.
Інгредієнти:

Огірки – 4 кілограми;
Часник – 4 головки;
Масло рослинне – 1 склянка;
Оцет (6 %) – 1 склянка;
Цукор – 1 склянка;
Перець чорний – 2 супові ложки;
Сіль – 3 супові ложки.

Хід приготування:

1. Огірки промити, відрізати «попки», потім скласти в миску і залити водою і дати вистояти кілька годин.

2.після цього необхідно огірки порізати на чотири або вісім частин.

3.приготувати маринад. Часник подрібнити, додати оцет, олія, перець, цукор-пісок, сіль. Все добре вимішати. Після цього огірки скласти в маринад, перемішати і прикрити кришкою. Залишити огірки в маринаді на чотири чи п'ять годин. Через кожні п'ятдесят хвилин треба розмішувати.

4.Банки підготувати для консервації. Після цього наповнюємо банки огірками і заливаємо маринадом.

5.Банки з огірками потрібно поставити на стерилізацію. З часу 0,7 літрові банки стерилізують десять хвилин, а літрові – п'ятнадцять хвилин.

6.После стерилізації банки потрібно закатати.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: огірки
Як готувати картоплю по-бомбейски?
Як готується морквяний коктейль?
Як зробити цукерки з сочевиці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: