Главная » Статьи » Рецепти |
Мариновані огірки (гострі, нарізні)
> З огірків готують різноманітні страви. Можна приготувати огірки консервовані, нарізані на часточки і приправлені гострим маринадом. Огірки виходять дуже смачні і гостренькі. Інгредієнти: Огірки – 4 кілограми; Часник – 4 головки; Масло рослинне – 1 склянка; Оцет (6 %) – 1 склянка; Цукор – 1 склянка; Перець чорний – 2 супові ложки; Сіль – 3 супові ложки. Хід приготування: 1. Огірки промити, відрізати «попки», потім скласти в миску і залити водою і дати вистояти кілька годин. 2.після цього необхідно огірки порізати на чотири або вісім частин. 3.приготувати маринад. Часник подрібнити, додати оцет, олія, перець, цукор-пісок, сіль. Все добре вимішати. Після цього огірки скласти в маринад, перемішати і прикрити кришкою. Залишити огірки в маринаді на чотири чи п'ять годин. Через кожні п'ятдесят хвилин треба розмішувати. 4.Банки підготувати для консервації. Після цього наповнюємо банки огірками і заливаємо маринадом. 5.Банки з огірками потрібно поставити на стерилізацію. З часу 0,7 літрові банки стерилізують десять хвилин, а літрові – п'ятнадцять хвилин. 6.После стерилізації банки потрібно закатати. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |