Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з дайконом і яблуком?
Корисний, вітамінний, освіжаючий салат готується на швидку руку. В ньому мінімум інгредієнтів, і часу щоб його приготувати, потрібно теж зовсім небагато. Додати консервовану кукурудзу чи ні - вирішуйте виходячи зі своїх смакових пристрастей.
Що знадобиться для приготування

Один великий дайкон
Два - три яблука
Баночка консервованої кукурудзи
Дві - три столових ложки рослинного масла
100 - 150 грам сметани
Сіль і мелений перець за смаком
Пучок зеленого цибулі
За пучка свіжої петрушки і кропу

Приготування

Дайкон і яблука чистимо, натираємо на крупній тертці. Зелень дрібно рубаємо. Кукурудзу дістаємо з баночки, даємо стекти рідини (можна додавати півбанки якщо не дуже любите кукурудзу або взагалі її виключити). Всі інгредієнти перемішуємо, заливаємо рослинним маслом (достатньо дві - три столових ложки, якщо хочете щоб був більш масляним - додайте більше масла) і ставимо салат ненадовго в холодильник (він смачніший коли трохи охолоджений). Потім солимо і перчимо, заправляємо сметаною.
В принципі, такий салат смачний і без сметани, вона потрібна більше щоб пом'якшити смак дайкона. Якщо яблука солодкуваті, то можна додати кілька крапель лимонного соку - невелика кислинка поліпшить смак готового салату.
Категория: Рецепти |
| Теги: кукурудзу, салат
Пиріжки зі шпинатом (рецепт)
Суп-пюре з хлібних кірок з зеленим горошком
Омлет по-ірландськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: