Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з баклажанів і оливок з гарбузовим насінням?
Іноді зі звичайних продуктів в незвичайному поєднанні виходить страва з абсолютно новим смаком. І для того, щоб здивувати гостей, немає необхідності витрачатися на дорогі і екзотичні інгредієнти. Спробуйте приготувати салат за цим рецептом, це і недорого, і незвично, смачно і корисно.
Необхідні продукти
Два - три баклажана
100 грам оливок (без кісточок)
Кілька зубчиків часнику
50 грам гарбузового насіння
Пучок свіжої зелені (петрушка і укрів)
Рослинне або оливкове масло
Сіль за смаком
Приготування

Гарбузове насіння злегка обсмажити на сухій сковорідці. Баклажани вимити, обсушити і нарізати поперек тонкими пластинами. Обсмажити з двох сторін на сковорідці з антипригарним покриттям або на грилі до світло - золотистого кольору. Масло додавати під час обсмажування не потрібно. Баклажани остудити і дрібно порубати ножем.

Залишити частину оливок для прикраси (їх нарізати кільцями), інші дрібно нарізати. Часник видавити через прес. Зелень дрібно нарізати. Змішати баклажани з оливками, часником і зеленню, посолити за смаком, перемішати і добре заправити олією. Перекласти в глибокий салатник, утрамбувати, потім перевернути на тарілку або блюдо, салатник акуратно зняти. Прикрасити салат кільцями оливок, в середину насипати насіння.
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, оливок
Млинці з курячим м'ясом рецепт?
Як готується м'ясна запіканка з сиром?
Пісний медовик
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: