Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з баклажанів і оливок з гарбузовим насінням?
Іноді зі звичайних продуктів в незвичайному поєднанні виходить страва з абсолютно новим смаком. І для того, щоб здивувати гостей, немає необхідності витрачатися на дорогі і екзотичні інгредієнти. Спробуйте приготувати салат за цим рецептом, це і недорого, і незвично, смачно і корисно. Необхідні продукти Два - три баклажана 100 грам оливок (без кісточок) Кілька зубчиків часнику 50 грам гарбузового насіння Пучок свіжої зелені (петрушка і укрів) Рослинне або оливкове масло Сіль за смаком Приготування Гарбузове насіння злегка обсмажити на сухій сковорідці. Баклажани вимити, обсушити і нарізати поперек тонкими пластинами. Обсмажити з двох сторін на сковорідці з антипригарним покриттям або на грилі до світло - золотистого кольору. Масло додавати під час обсмажування не потрібно. Баклажани остудити і дрібно порубати ножем. Залишити частину оливок для прикраси (їх нарізати кільцями), інші дрібно нарізати. Часник видавити через прес. Зелень дрібно нарізати. Змішати баклажани з оливками, часником і зеленню, посолити за смаком, перемішати і добре заправити олією. Перекласти в глибокий салатник, утрамбувати, потім перевернути на тарілку або блюдо, салатник акуратно зняти. Прикрасити салат кільцями оливок, в середину насипати насіння. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |