Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат «Мурманський»?
Інгредієнти:

Печінка тріски - одна банку;
Картопля - дві штуки;
Огірки мариновані - дві штуки;
Лук - одна головка;
Яйця - дві штуки;
Сир твердий - сто грамів;
зелене Яблуко - одна штука;
Майонез.

Процес приготування:

Відварити картоплю в мундирі і яйця. Огірки треба буде дрібно покришити. Цибулю дрібно порізати і скласти в миску, туди ж додати оцет, трохи води, розсіл від огірків і промаринувати цибулю близько десяти хвилин.

З банки дістати печінку тріски і розім'яти виделкою, можна додати половину масла, в якому вона перебувала. Картоплю натерти крупно на тертці.

Скласти інгредієнти салату шарами:
Перший шар - картопля, трохи підсолити, потім викласти печінку тріски, потім цибулю і промазати майонезом. Далі розкласти огірки, зверху яйця і покрити майонезом. Після цього викласти шар натертих яблук, промазати майонезом і покрити сиром.

Приємного апетиту!

Категория: Рецепти |
| Теги: «мурманський», салат
Як приготувати апельсинові сирники?
Картопля фарширований оселедцем
Як приготувати запіканку з куркою і гарбузом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: