Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат «Мурманський»?
Інгредієнти: Печінка тріски - одна банку; Картопля - дві штуки; Огірки мариновані - дві штуки; Лук - одна головка; Яйця - дві штуки; Сир твердий - сто грамів; зелене Яблуко - одна штука; Майонез. Процес приготування: Відварити картоплю в мундирі і яйця. Огірки треба буде дрібно покришити. Цибулю дрібно порізати і скласти в миску, туди ж додати оцет, трохи води, розсіл від огірків і промаринувати цибулю близько десяти хвилин. З банки дістати печінку тріски і розім'яти виделкою, можна додати половину масла, в якому вона перебувала. Картоплю натерти крупно на тертці. Скласти інгредієнти салату шарами: Перший шар - картопля, трохи підсолити, потім викласти печінку тріски, потім цибулю і промазати майонезом. Далі розкласти огірки, зверху яйця і покрити майонезом. Після цього викласти шар натертих яблук, промазати майонезом і покрити сиром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |