Главная » Статьи » Рецепти

Курка з базиліком і яблуками
З свіжої курячої тушки можна приготувати масу смачних, дуже ситних страв. Рецепт одного такого швидкого і в той же час дивовижного смаку страви ми пропонуємо вашій увазі.
Для приготування курки з яблуками і базиліком вам потрібно безпосередньо тушка (вага до двох кг), кілограм кисленьких великих яблук і сухий базилік. Свіжий не підходить в даному випадку: сухим базиліком, змішаним із сіллю і меленим перцем, тушка куряча натирається зовні і всередині.

Натерта тушка куряча має теплі деякий час відлежатися, просочитися ароматами. Яблучка миються і нарізати великими часточками. Якщо яблука дрібні - нарізати їх можна на дві або три частини. Ці нарізані яблука укладаються в жароміцну форму, на них викладається куряча тушка, зверху її можна змастити рослинним маслом. Вся ця краса відправляється в духовку на півтори години. Періодично потрібно поливати жирком запекающуюся курочку.

На широку тарілку викладається запечена курка, яблучка викладаються навколо - м'ясо і гарнір готові! Вишукане Блюдо, неймовірно смачне і дуже просто готується. Приємного!

підказка: для даного рецепту домашня птиця не підходить, оскільки м'ясо буде запікатися довго, за цей час яблучка можуть сильно підгоріти.
Категория: Рецепти |
| Теги: час, тушка
Як приготувати сирний суп з креветками?
Як приготувати шашлик
Салат з кальмарами і овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: