Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат «Мімоза» з грушею?
![]() Що знадобиться для приготування Чотири яйця 100 грам твердого сиру Невелика груша або трохи більше половинки великий Баночка консервованої горбуші у власному соку Майонез Приготування Яйця відварюємо, поділяємо на білки і жовтки. Білки тремо на тертці, жовтки розминаємо виделкою. Сир натираємо на дрібній тертці. Горбушу виймаємо з банки без рідини, вибираємо кісточки, м'ясо розминаємо виделкою. Грушу натираємо на тертці і злегка віджимаємо сік. Збираємо салат: Перший шар - білки двох яєць Другий шар - половина тертого сиру Третій шар - половина консервованої горбуші Шар майонезу Четвертий шар - терта груша П'ятий шар - жовтки чотирьох яєць Шостий шар - залишився тертий сир Сьомий шар - половина горбуші Шар майонезу Восьмий шар - білки двох яєць Салат можна трохи охолодити в холодильнику, але просочуватися йому не треба - він і так виходить дуже соковитим і ніжним. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |