Главная » Статьи » Рецепти

Рецепт смачних курячих відбивних

Продукти: філе куряче одна штука, одне яйце, борошно та сіль з меленим перцем, масло рослинне для смаження.

Як готувати відбивну: спочатку м'ясо необхідно промити і просушити. Далі кожне філе нарізати тонко, але не сильно. Кожну філе рекомендується на три - чотири частини нарізати. Викладаємо нарізані шматочки м'яса і солимо їх, перчимо.

Яйце віночком збиваємо і приправляємо сіллю, борошно в плоску миску насипаємо. Сковорідку гріємо, наливаємо олії. Шматочки відбивних обвалюємо в борошні і потім в яйце, потім відправляємо на сковорідку. Смажимо з двох сторін. Смажимо без кришки на середньому вогні.

Готові смачні відбивні курячі подаються з майонезом або кетчупом. З зеленню (кінза, кріп) або свіжим овочевим салатом.

По цьому ж рецепту смажаться і свинячі відбивні, але час тепло обробки збільшується в два рази.
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, відбивні
Як приготувати салат з курячих шлунків?
Як готувати сьомгу запечену з варено-копченою грудинкою?
Як готується варена риба під маринадом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: