Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рулет зі сливами і горіхами?
Дуже смачні рулетики з начинкою із слив і волоських горішків. Для приготування потрібно: триста грамів борошна; дві стіл. ложечки ростить. масла; сіль; тепла водичка; Начинка: півтора кілограма стиглих слив; сімдесят грамів мелених сухарів; сто вісімдесят грамів волоських горішків; сто п'ятдесят грамів вершкового масла; цедра лимона і кориця; сто п'ятдесят грамів цукру; коньяк або ром; цукрова пудра; У воду насипаємо трохи солі і розмішуємо. Борошно просіваємо на стіл, формуємо поглиблення. У заглиблення наливаємо олію. Цівкою вливаємо воду, одночасно ложкою замішуючи тісто. Коли тісто стане пружним, по консистенції нагадує тісто для пельменів, ділимо його навпіл, звертаємо в кулю, змащуємо рослинним маслом і поміщаємо в холодильник. Через тридцять хвилин дістаємо кулі. І розгортаємо їх до прозорості. Змащуємо тісто розтопленим вершковим маслом. На сковорідці на злив. маслечко обсмажуємо сухарі. Великим ножем крупно рубаємо волоські горішки. Викладаємо на тісто начинку: запашні мелені сухарі, четвертинки слив, волоські горішки. Посипаємо цедрою, цукром, корицею і збризкуємо коньяком. Скачуємо рулети, викладаємо їх на деко, покрите папером для випічки, і печемо 40 хв при 200 градусах. Готові рулети посипаємо цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |