Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рулет зі сливами і горіхами?
Дуже смачні рулетики з начинкою із слив і волоських горішків.
Для приготування потрібно:
триста грамів борошна;
дві стіл. ложечки ростить. масла;
сіль;
тепла водичка;
Начинка:
півтора кілограма стиглих слив;
сімдесят грамів мелених сухарів;
сто вісімдесят грамів волоських горішків;
сто п'ятдесят грамів вершкового масла;
цедра лимона і кориця;
сто п'ятдесят грамів цукру;
коньяк або ром;
цукрова пудра;

У воду насипаємо трохи солі і розмішуємо. Борошно просіваємо на стіл, формуємо поглиблення. У заглиблення наливаємо олію. Цівкою вливаємо воду, одночасно ложкою замішуючи тісто. Коли тісто стане пружним, по консистенції нагадує тісто для пельменів, ділимо його навпіл, звертаємо в кулю, змащуємо рослинним маслом і поміщаємо в холодильник.

Через тридцять хвилин дістаємо кулі. І розгортаємо їх до прозорості. Змащуємо тісто розтопленим вершковим маслом. На сковорідці на злив. маслечко обсмажуємо сухарі. Великим ножем крупно рубаємо волоські горішки. Викладаємо на тісто начинку: запашні мелені сухарі, четвертинки слив, волоські горішки. Посипаємо цедрою, цукром, корицею і збризкуємо коньяком.

Скачуємо рулети, викладаємо їх на деко, покрите папером для випічки, і печемо 40 хв при 200 градусах.

Готові рулети посипаємо цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: слив, тісто
Як приготувати рибний салат-торт?
Як готується запіканка з грибами і картоплею?
Як запекти яловичину в горщиках?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: