Для отримання трьох порцій не калорійного, дуже смачного домашнього морозива буде потрібно всього один банан, трохи меду і какао-порошок. Отже, беремо банан і очищаємо від шкірки. Шкірку викидаємо, а банан нарізаємо кружечками. Складаємо кружечки в харчовій пакет і відправляємо в морозильну камеру на годину. Потім витягуємо пакет, пересипаємо кружечки в блендер. Замерзлі шматочки банана подрібнюємо в пюре. Виходить консистенція підталого морозива. Додаємо в нього за смаком корицю або мед, ложечку какао-порошку і протягом 30 секунд ще раз збиваємо. Маса готова! Морозиво перекладаємо по порціях і подаємо відразу ж.
Чим сильніше ви заморозити банан, тим щільніше вийде консистенція морозива. На смак воно дуже смачне, солодке і головне - абсолютно не калорійне, тобто всім тим, хто ретельно стежить за фігурою і не дозволяє собі їсти зайвого, це морозиво їсти можна!
Надати гарний відтінок морозива можна, додавши в нього морквяний сік або пару ягідок чорниці, полуниці, малини і т. д.