Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати різдвяного сазана по австрійському рецептом?
Пропоную вам приготувати сазана по австрійському рецептом. Це блюдо, напевно, сподобається любителям риби. В Австрії такого сазана прийнято подавати на Різдво. Продукти: один випотрошений, добре вимитий і нарізаний на кусочкисазан три морквини два кореня петрушки корінь селери цибулина три зубчики часнику два лаврові листки гілочка чебрецю дванадцять горошинчерного перцю п'ять ст. ложок жиру чотири склянки гарячої води сіль Два кореня петрушки три морквини,один корінь селери почистити і нарізати довгими скибочками. Цибулину нарізати кружечками. Часничок, лаврові листочки, чебрець і горошини чорного перцю загорнути в шматочок марлі, покласти в каструлю, додати коріння, залити чотирма склянками гарячої води, посолити. Варити до тих пір, поки коріння не стануть мягкими.Затем коріння вийняти, дати воді стекти і скропити столовою ложкою оцту. Покласти на коріння сазана, посолити, полити жиром і тушкувати до готовності. Викласти сазана на блюдо, прикрасити свіжим чебрецем і подавати на стіл. Приємного вам апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |