Главная » Статьи » Рецепти

Як готувати хлібці-крекери?
Дуже смачні і дуже корисні для здоров'я хлібці можна приготувати власноруч. Готуються хлібці-крекери з житнього, лляної та кукурудзяного борошна.
Необхідні продукти: висівок одна столова ложка, борошна житнього один стакан, пів склянки льняної муки (подрібнити насіння), пів склянки кукурудзяного борошна, столова ложка лляного насіння, один стакан теплої води, пів чайної ложки солі і повна чайна ложечка оливкової олії.

Приготування хлібців-крекерів: всі сухі інгредієнти змішуються віночком, додається масло і тонкою цівкою вода. Так як розпушувача в тісто не додається, розкочувати його слід дуже тонко. Краще всього для розкочування використовувати силіконовий килимок, на ньому ж можна і випікати хлібці.

Розкатаний пласт тіста необхідно нарізати на шматочки будь-якої форми, часто виделкою або наколоти зубочисткою і після відправити на випічку в духовку, виставивши температуру +180. Тонко розкачані крекери повністю пропікаються за двадцять хвилин. Якщо ви раскатаете тісто трохи товщі, відповідно і час витримки в духовці треба збільшити.
Приємного!
Категория: Рецепти |
| Теги: борошна, пів
Шоколадні яйця
Як готувати картоплю по-бомбейски?
Спекотне, запечене в булочці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: