Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ріпу, фаршировану рисом і цибулею?
Дуже смачне овочеве блюдо з ріпи. Напевно сподобається вегетаріанцям. Необхідні продукти: вісім штучок ріпи середнього розміру; 1/3 склянки сиру (тертого); полстаканчика сметанного соусу або сметани; дві чайн. ложки вершкового масла; Фарш: одна ріпчаста цибулина; полстаканчика рису; одне яйце; пучочек молодої зеленої петрушки; Ріпу очищаємо від шкірки. Ножиком відрізаємо кришечку. Кладемо ріпу в каструлю, заливаємо холодною водою і варимо до м'якості. Ріпу виймаємо, півтора склянки відвару зберігаємо. Робимо фарш. Рис ретельно промиваємо (не менше семи разів) і обсушуємо, цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. На сковороді обсмажуємо цибулька, додаємо рис і смажимо, приблизно, десять хвилин. Наливаємо півтора склянки відвару і доводимо рис до готовності. Яйце варимо, дрібно рубаємо і змішуємо з рисом, дрібно посіченою петрушкою і перемішуємо. Чайною ложкою виймаємо м'якоть з ріпи, наповнюємо кожну ріпку фарш, посипаємо сиром, збризкуємо маслом і запікаємо. Подаємо зі сметанним соусом або сметаною. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |