Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рагу з індички з квасолею і помідорами?
![]() Необхідні продукти Кілограм філе індички Дві великі цибулини Три великих помідора Баночка консервованої квасолі або склянка вареної квасолі Склянку бульйону або води Дві столові ложки томатної пасти Їдальня ложка борошна Одна - дві столові ложки яблучного оцту Половина склянки нежирних вершків або сметани Чайна ложечка цукру Одна - дві чайних ложки сухого базиліка Сіль, перець, свіжа зелень - все за смаком Рослинна олія Приготування Оцет і цукор рекомендується додати якщо ви любите поєднання кисло - солодкого смаку в соусі, в інших випадках можна не додавати. М'ясо індички нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо в маслі десять хвилин на сильному вогні. Вливаємо воду або бульйон, підігріваємо вершки і теж вливаємо до м'яса. Накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні півгодини (до готовності м'яса). З помідорів знімаємо шкірку, м'якоть нарізаємо кубиками. Дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо його до злегка золотистого кольору. Викладаємо помідори і обсмажуємо з цибулею п'ять хвилин. Додаємо томатну пасту, сіль, перець, цукор, оцет, базилік. Всипаємо борошно, перемішуємо. Коли м'ясо буде готове, викладаємо соус, перемішуємо, якщо потрібно - підсолюємо. Додаємо квасоля, зелень, доводимо до кипіння і вимикаємо і даємо настоятися під кришкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |