Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з томатами, фетою і песто?
Поєднання «помідори + сир + базилік» безпрограшна, тому воно є в різних кухнях світу. Цей пиріг готується на тонкої коржі з дріжджового листкового тіста. Його можна приготувати або купити готовий. Що знадобиться для приготування 150 грам сиру фета (або бринзи) Три - чотири великих помідора Дві - три столові ложки соусу песто з базиліка Упаковка листкового дріжджового тіста (400 грам) Щіпка сушеного чебрецю Сіль і чорний мелений перець за смаком Кілька листочків свіжого базиліка Дві столових ложки рослинного масла Приготування Деко застелити папером для випічки і змастити маслом. Тісто розморозити, розкачати за розміром дека і перекласти на нього. Змастити маслом. Фету розкришити невеликими шматочками, помідори нарізати кружечками товщиною в півсантиметра. Соус песто за допомогою пензлика розподілити по тесту. Посипати половиною сиру фета, викласти кружечки помідор. Посипати сіллю і перцем, чебрецем. Зверху розкидати залишилася фету і залишити хвилин на сорок для расстойки. Якщо тісто бездріжджове, то відразу ставте пиріг в духовку. Випікається пиріг 30 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий пиріг перекласти на решітку, остудити і посипати листочками базиліку. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |