Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг з томатами, фетою і песто?
Поєднання «помідори + сир + базилік» безпрограшна, тому воно є в різних кухнях світу. Цей пиріг готується на тонкої коржі з дріжджового листкового тіста. Його можна приготувати або купити готовий.
Що знадобиться для приготування

150 грам сиру фета (або бринзи)
Три - чотири великих помідора
Дві - три столові ложки соусу песто з базиліка
Упаковка листкового дріжджового тіста (400 грам)
Щіпка сушеного чебрецю
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Кілька листочків свіжого базиліка
Дві столових ложки рослинного масла

Приготування

Деко застелити папером для випічки і змастити маслом. Тісто розморозити, розкачати за розміром дека і перекласти на нього. Змастити маслом.

Фету розкришити невеликими шматочками, помідори нарізати кружечками товщиною в півсантиметра. Соус песто за допомогою пензлика розподілити по тесту. Посипати половиною сиру фета, викласти кружечки помідор. Посипати сіллю і перцем, чебрецем. Зверху розкидати залишилася фету і залишити хвилин на сорок для расстойки. Якщо тісто бездріжджове, то відразу ставте пиріг в духовку.

Випікається пиріг 30 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий пиріг перекласти на решітку, остудити і посипати листочками базиліку. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, песто
Як швидко посолити горбушу?
Як красиво оформити сніданок для дитини?
Банановий торт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: