Главная » Статьи » Рецепти |
Банановий торт
Банановий торт від Джеймі Олівера. Продукти: сто сімдесят грамів цукру (тростинного); двісті грамів вершкового масла; шість столових ложок цукру; один банан; чотири курячих яйця; триста сорок грамів борошна; ванілін; дві стіл . ложки маку; шість чайн. ложок сметани; пакетик розпушувача; сіль; Варення п'ятихвилинка: кілограм ягід і півкіло цукру; Лимон і цукор для глазурі; Відокремлюємо білки від жовтків. У миску кладемо сто п'ятдесят грамів масла, банан (порізати на шматочки) і тростинний цукор. Збиваємо до однорідної пухкої маси, додаємо жовтки, ванілін, сметану, мак і дрібку солі. Гарненько перемішуємо і вводимо борошно (її попередньо треба просіяти разом з розпушувачем). Яєчні білки збиваємо з дрібкою солі. Додаємо звичайний цукор і збиваємо ще раз. Обережно з'єднуємо білки і тісто. Викладаємо тісто в тефлонову форму(або звичайну змащену олією), і випікаємо 45 хв. при температурі 160 гр. Натираємо шкірку лимона на дрібній тертці, видавлюємо лимонний сік і додаємо цукор. По консистенції суміш повинна бути схожа на клей ПВА. Збиваємо майбутню глазур і покриваємо нею готовий тортик. Варення - п'ятихвилинка: засипаємо ягоди цукром, трохи тиснемо толкушкой для пюре, кип'ятимо до прозорості (4-5 хв). Розрізаємо тортик на шматочки і подаємо з варенням. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 4 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |