Главная » Статьи » Рецепти

Банановий торт
Банановий торт від Джеймі Олівера.
Продукти:
сто сімдесят грамів цукру (тростинного);
двісті грамів вершкового масла;
шість столових ложок цукру;
один банан;
чотири курячих яйця;
триста сорок грамів борошна;
ванілін;
дві стіл . ложки маку;
шість чайн. ложок сметани;
пакетик розпушувача;
сіль;
Варення п'ятихвилинка: кілограм ягід і півкіло цукру;
Лимон і цукор для глазурі;

Відокремлюємо білки від жовтків. У миску кладемо сто п'ятдесят грамів масла, банан (порізати на шматочки) і тростинний цукор. Збиваємо до однорідної пухкої маси, додаємо жовтки, ванілін, сметану, мак і дрібку солі. Гарненько перемішуємо і вводимо борошно (її попередньо треба просіяти разом з розпушувачем).

Яєчні білки збиваємо з дрібкою солі. Додаємо звичайний цукор і збиваємо ще раз. Обережно з'єднуємо білки і тісто. Викладаємо тісто в тефлонову форму(або звичайну змащену олією), і випікаємо 45 хв. при температурі 160 гр.

Натираємо шкірку лимона на дрібній тертці, видавлюємо лимонний сік і додаємо цукор. По консистенції суміш повинна бути схожа на клей ПВА. Збиваємо майбутню глазур і покриваємо нею готовий тортик.

Варення - п'ятихвилинка: засипаємо ягоди цукром, трохи тиснемо толкушкой для пюре, кип'ятимо до прозорості (4-5 хв). Розрізаємо тортик на шматочки і подаємо з варенням.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: цукор, збиваємо
Що приготувати з гарбуза
Чим можна замінити продукти в рецептах?
Печиво «Сумочки»
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: