Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з лаваша з картоплею і куркою?
Пиріг дуже простий у приготуванні, нескладний і смачний. Виходить відразу і м'ясо і гарнір. У картоплю можна додати будь-які спеції, а курку попередньо замаринувати в майонезі. Що знадобиться для приготування Два аркуші тонкого лаваша Близько кілограма курячого м'яса Кілограм картоплі 300 грам ріпчастої цибулі 30 грам вершкового масла 300 грам майонезу Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Куряче м'ясо (краще брати філе) вимити, нарізати невеликими шматочками (приблизно 1х1 см). Картоплю очистити від шкірки, дрібно нарізати такими ж кубиками), промити під холодною проточною водою. Надлишки крохмалю повинні піти. Цибулю можна дрібно порізати або подрібнити у блендері (якщо є час і бажання - натріть на тертці). Все змішайте, додайте третину склянки холодної води, перемішайте. Посоліть і поперчіть. Лист лаваша розкладіть на столі, змастіть майонезом. Викладіть на нього половинку начинку і скрутіть рулетом. Точно так само працюйте і з другим листом лаваша. Скрутіть Рулетики спіралькою і викладіть у змащену маслом форму так, щоб вони її повністю наповнили. Залийте залишилися майонезом. поставте Пиріг в розігріту духовку приблизно на годину. Пиріг випікається при температурі близько 200 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |