Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печиво з пісочного тіста?
Нам знадобиться готове дріжджове листкове тісто. Для домашньої випічки буде достатньо 500 грам, але якщо чекаєте гостей, то краще зробити печиво з кілограма тіста.
Необхідні продукти
Кілограм готового листкового тіста (дріжджового)
Кілька столових ложок цукру
Крім цього знадобиться папір для випічки і харчова плівка
Приготування

Листкове тісто потрібно розморозити згідно з рекомендаціями на упаковці. Розрізати тісто разом з плівкою на три частини. Взяти одну частину, ножем (але не гострою стороною, а тильній) провести лінію посередині пласта. Потім з кожної сторони назустріч один одному скатати тісто рулончиком до проведеної лінії. Вийде подвійний рулончик. Загорнути його у харчову плівку. Так само працювати і з другою частиною тіста. Рулончики прибрати в морозилку приблизно на годину. Потім діставати по одному і обробляти тісто.

Оброблення. Плівку зняти, гострим ножем нарізати рулетик на скибочки товщиною 3 - 5 мм Деко застелити папером для випічки. Печиво вмочити однією стороною в цукор (злегка притиснути) і викласти на деко цукрових стороною вгору. Поставити в гарячу духовку, випікати при температурі 220 градусів до золотистого кольору.
З решти тіста вирізати формочками фігурки, вмочити в цукор, випікати так само.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, тіста
Канапе з оселедцем і буряковим песто
Як приготувати домашню шаурму?
Печиво на пиві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: