Якщо ви любите млинці, але часу стояти біля сковорідки зовсім немає, спечіть один великий млинець в духовці. Такий млинець можна нарізати на порції, начинити будь-якою начинкою і згорнути рулети. Отже, для тесту нам потрібно змішати в зазначеній послідовності: 600 мл молока і два яйця, 250 гр просіяного борошна щіпка солі, одна ложка цукру і одна столова ложка розтопленого вершкового масла. Ваніль за бажанням.
Всі складові змішуються, готове тісто повинно стояти в теплі п'ятнадцять хвилин. Поки тісто стоїть і клейковина набухає, увімкніть духовку, нехай гріється.
Деко змащують маслом, тісто виливається на деко. Блін випікається при температурі двісті градусів. Приблизний час запікання - двадцять п'ять хвилин.
Спечений млинець має середню товщину. Остиглий млинець нарізаємо, згортаємо і подаємо з варенням, джемом і т. д. Для м'ясної начинки додайте в тісто трохи більше солі і менше цукру. Приємного!