Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати паштет з білої квасолі з кінзою?
Чудова закуска для пікніка та сімейного вечері. Можна приготувати паштет з готової консервованої квасолі або відварити суху квасолю.
Що знадобиться для приготування

Баночка консервованої білої квасолі
Дві часточки часнику (за смаком)
Столова ложка лимонного соку (можна більше, теж за смаком)
Одна - три столові ложки оливкової олії
Пучок свіжої кінзи або петрушки
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Якщо готуєте паштет з консервованої квасолі, то її потрібно перекласти з банки в друшляк і промити під холодною проточною водою. Потім обшпарити окропом і знову промити під холодною водою. У тому випадку, якщо квасоля будете варити самостійно, її потрібно замочити з вечора в холодній воді, потім відварити без солі до готовності.
Кінзу або петрушку дрібно порубати, часник пропустити через прес. Всі інгредієнти (крім зелені) помістити в блендер або кухонний комбайн, влити лимонний сік і оливкову олію, подрібнити до однорідного стану. За смаком додати сіль, якщо любите гострі закуски, то додайте трохи чорного меленого перцю.
Подавайте паштет з шматочками солодкого болгарського перцю і свіжим хлібом. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: консервованої, Паштет
Як готувати макарони з м'ясним соусом?
Спекотне, запечене в булочці
Як приготувати яєчню в помідорі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: