Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати паштет з білої квасолі з кінзою?
Чудова закуска для пікніка та сімейного вечері. Можна приготувати паштет з готової консервованої квасолі або відварити суху квасолю. Що знадобиться для приготування Баночка консервованої білої квасолі Дві часточки часнику (за смаком) Столова ложка лимонного соку (можна більше, теж за смаком) Одна - три столові ложки оливкової олії Пучок свіжої кінзи або петрушки Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Якщо готуєте паштет з консервованої квасолі, то її потрібно перекласти з банки в друшляк і промити під холодною проточною водою. Потім обшпарити окропом і знову промити під холодною водою. У тому випадку, якщо квасоля будете варити самостійно, її потрібно замочити з вечора в холодній воді, потім відварити без солі до готовності. Кінзу або петрушку дрібно порубати, часник пропустити через прес. Всі інгредієнти (крім зелені) помістити в блендер або кухонний комбайн, влити лимонний сік і оливкову олію, подрібнити до однорідного стану. За смаком додати сіль, якщо любите гострі закуски, то додайте трохи чорного меленого перцю. Подавайте паштет з шматочками солодкого болгарського перцю і свіжим хлібом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |