Таке блюдо, як яєчня в луці, неймовірно виглядає апетитно. Весь процес приготування полягає в акуратному вбивання яйця в колечко цибулі. Отже, що нам буде потрібно: цибуля ріпчаста біла, або звичайна, яйця свіжі курячі, сіль. Можна додати ще і перець - за бажанням. Щодо цибулини - вона повинна бути великою! Інакше страва не вийде, оскільки з маленького цибульного колечка яйце витече і не вийде такого апетитного ефекту, як на фото.
Цибулину слід очистити. Нарізати великими кільцями як можна рівніше. Колечка необхідно розібрати. Найбільші кільця викладаємо на сковорідку в розігріте рослинне масло. Обсмажуємо з двох сторін, потім вбиваємо всередину кожного колечка по яйцю. Солимо і перчимо.
Можна попередньо яйця збити в чашці з молоком і вливати в цибульні кільця омлетну масу, в цьому випадку у вас вийде дуже смачний і незвичайний омлет в луці.
Викладаємо яйця у луці на блюдо і усыпаем рясно нарізаним кропом. Це дуже смачно! Приємного!