Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати морквяно-кукурудзяні оладки?
Від звичних оладок з овочевими добавками цей рецепт відрізняється тим, що частина кукурудзяних зерен розмелюється блендером в пюре, а частина залишається цілою. Якщо готуєте оладки для дорослих, то можна додати щіпку гострого перцю.
Що знадобиться для приготування
Баночка консервованої кукурудзи
Три яйця
Одна середня морква
Чашка борошна
Половина чайної ложки розпушувача
Рослинне масло для смаження
Трохи свіжої зелені (за бажанням)
Сіль за смаком

Приготування

Половину зерен кукурудзи подрібніть в блендері до стану пюре. Змішайте з яйцями. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем. Моркву натріть на дрібній тертці, якщо вийшло багато соку, відіжміть його. Додайте моркву до кукурудзяного пюре. В овочеву суміш поступово підсипати борошно, розмішуйте до однорідного стану. В кінці додайте щіпку перцю, зерна кукурудзи (їх заздалегідь дістаньте з банки щоб стекла зайва рідина), дрібно нарізану зелень. Посоліть за смаком.

Тесту дайте трохи постояти, потім розігрійте на сковорідці столову ложку рослинного масла, викладайте оладки столовою ложкою і підсмажуйте як зазвичай - з двох боків до рум'яного кольору. Подавайте оладки зі сметаною. Приємного апетиту!

Влітку можна готувати оладки з вареною кукурудзою, знадобиться два невеликих качана.
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, оладки
Ірландське рагу по-селянськи
Картопляні "персики" з фаршем - дуже смачна страва!
Як готуються оладки з цвітної капусти?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: