Грибний сезон зараз у самому розпалі і якщо ви ставитеся до любителям і шанувальникам цього виду продуктів, пропоновані в цій статті рецепт нескладний у приготуванні, але разом з цим дуже смачного і приголомшливо апетитного грибного страви доведеться вам до душі - такі грибні шніцелі готуються дуже швидко і просто, а на смак виходять просто чудовими! Для того, щоб приготувати грибний шніцель по цьому рецепту вам буде потрібно таке: гриби (будь-які у відповідності з вашими смаками та уподобаннями), два курячих яйця, дві столових ложки соєвого соусу, один зубчик часнику, одна столова ложка дрібно натертого кореня імбиру, сіль і перець, кукурудзяне борошно для панірування, рослинна олія для смаження, ну і ще пучок свіжої зелені петрушки.
Гриби для цієї страви краще вибирати крупненькие і з великою головкою, так як саме вона і буде головним інгредієнтом "шніцеля". Попередньо гриби слід почистити, вимити, відрізати ніжки, а капелюшки добре обсушити, якщо капелюшки будуть великі та м'ясисті, то на них потрібно буде зробити ножем невеликі надрізи-насічки. Соєвий соус змішати з подрібненим імбиром і пропущеним через прес часником, отриману суміш посолити і поперчити, залити нею підготовлені гриби і залишити маринуватися протягом 15-20 хвилин. Промариновані капелюшки грибів необхідно занурювати в миску зі збитими яйцями, а після в кукурудзяну муку і потім обсмажувати з обох боків до золотистого відтінку на розігрітому на сковороді олії. Готові грибні шніцелі подають в гарячому вигляді, посипавши дрібно нарубаною зеленню петрушки.