Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мокрий торт?
Така дивна назва у торта тому що коржі наскрізь просочуються сиропом і нагадують мокрий бісквіт. Якщо ви любите ніжні, тануть у роті торти - цей рецепт для вас. Дуже швидкий і нескладний у приготуванні. Що знадобиться для приготування двох коржів Чотири яйця Дві банки згущеного молока Два пакетика розпушувача (10 грам) Дві склянки борошна Для сиропу знадобиться півлітра води, склянку цукру і дві - три столові ложки коньяку або горілки (не обов'язково, можна обійтися і без спиртного). Для крему - півлітра жирних вершків або жирної домашньої сметани і склянку цукру. Приготування Робимо тісто на один корж. Беремо банку згущеного молока, змішуємо вміст з двома яйцями і склянкою борошна, замішуємо тісто. Виливаємо його у форму (діаметр 26 см) і випікаємо при температурі 180 градусів 25 хвилин. Також і з другим коржем. Готові коржі охолодити і розрізати вздовж на дві частини, щоб вийшло чотири коржа. Готуємо сироп. Воду закип'ятити, всипати цукор, дочекатися, поки він повністю розчиниться і зняти з вогню. Остудити. За бажанням додати спиртне. Остившім сиропом як слід просочити всі коржі. Крем. Міксером збити сметану або вершки з цукром. всі коржі Промазати кремом, але будьте обережні - після просочення коржі дуже ніжні і можуть розвалитися. Намажте кремом верх і боки, поставте торт в холодильник на ніч. Перед подачею до столу прикрасьте за бажанням. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |