Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мокрий торт?
Така дивна назва у торта тому що коржі наскрізь просочуються сиропом і нагадують мокрий бісквіт. Якщо ви любите ніжні, тануть у роті торти - цей рецепт для вас. Дуже швидкий і нескладний у приготуванні.
Що знадобиться для приготування двох коржів
Чотири яйця
Дві банки згущеного молока
Два пакетика розпушувача (10 грам)
Дві склянки борошна

Для сиропу знадобиться півлітра води, склянку цукру і дві - три столові ложки коньяку або горілки (не обов'язково, можна обійтися і без спиртного).
Для крему - півлітра жирних вершків або жирної домашньої сметани і склянку цукру.

Приготування

Робимо тісто на один корж. Беремо банку згущеного молока, змішуємо вміст з двома яйцями і склянкою борошна, замішуємо тісто. Виливаємо його у форму (діаметр 26 см) і випікаємо при температурі 180 градусів 25 хвилин. Також і з другим коржем. Готові коржі охолодити і розрізати вздовж на дві частини, щоб вийшло чотири коржа.
Готуємо сироп. Воду закип'ятити, всипати цукор, дочекатися, поки він повністю розчиниться і зняти з вогню. Остудити. За бажанням додати спиртне. Остившім сиропом як слід просочити всі коржі.
Крем. Міксером збити сметану або вершки з цукром.

всі коржі Промазати кремом, але будьте обережні - після просочення коржі дуже ніжні і можуть розвалитися. Намажте кремом верх і боки, поставте торт в холодильник на ніч. Перед подачею до столу прикрасьте за бажанням.
Категория: Рецепти |
| Теги: коржі, півлітра
Осетрина, запечена шматком
Шашлик з курки - як приготувати
Як готується салат з ківі, мандарином і куркою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: