Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати млинці з цільнозерновий борошна?
![]() Що знадобиться для приготування Три склянки молока (720 мл) Три яйця 50 грам вершкового масла Чайна ложка ванільною есенції Три столові ложки цукру Половина чайної ложки солі Половина склянки окропу (120мл) Півтори склянки цільнозерновий борошна (210 грам) Половина склянки пшеничного борошна (70 грам) Рослинне масло для смаження Приготування Молоко злегка підігріти. Яйця і цукор збити віночком, вилити в молоко. Вершкове масло розтопити, трохи остудити, додати до молока та яєць. Влити ванільну есенцію. Цільнозернове борошно просіяти, змішати з просіяного білої борошном і сіллю. Всипати борошняну суміш у молоко, добре розмішати віночком, щоб не було грудочок. Залишити на 20 - 30 хвилин. Воду (півсклянки) закип'ятити і влити вже настоявшееся млинцеве тісто. Розмішати і відразу ж випікати млинці. Сковорідку з товстим дном розігріти, змастити рослинним маслом, налити тісто (кількість тіста регулюється в залежності від бажаної товщини млинців) і обсмажувати млинці з двох сторін до рум'яної скоринки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |