Простий і нехитрий салатик, який можна приготувати в якості повсякденного страви, так і в разі святкового застілля, і який не тільки порадує вас чудовим смаком, але і буде дуже корисним для здоров'я, адже його основні інгредієнти - куряча печінка, морква - дуже корисні. Список складових, які вам знадобляться для приготування салату з печінкою та морквою: три середніх морквини (приблизно 180-200 грамів), 300 грамів курячої печінки, три невеликих репчатых цибулини, три маринованих огірочка, 12 столових ложок консервованої кукурудзи, близько 50 грамів низькокалорійного майонезу, а також три-чотири чайних ложки рослинного масла для смаження, перець і сіль.
Ріпчасту цибулю і моркву треба почистити і дрібно порізати - цибулю маленькими кубиками, а моркву тоненькою соломкою, ну а після цього обсмажити на олії до легкої золотавості, не забувши при цьому приправити сіллю і перцем. Печінку теж дрібно нарізати і обсмажувати що залишився на сковороді олії, посолити, а потім додати трохи води і тушкувати до готовності. Мариновані огірки порізати кубиками. Всі підготовлені продукти змішати в глибокій мисці, додати консервовану кукурудзу, заправити майонезом і перемішати.